ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗ WWF VISA

Επιλέγοντας την WWF Visa μπορείς να στηρίξεις τις δράσεις του WWF και να προσφέρεις πολύτιμη βοήθεια στην προστασία του περιβάλλοντος, χωρίς καμία δική σου επιβάρυνση!

Οι κάτοχοι της WWF Visa, εδώ και 15 χρόνια έχουν υποστηρίξει δεκάδες περιβαλλοντικά προγράμματα απλά χρησιμοποιώντας την κάρτα τους.

Έχουν στηρίξει:

  • προγράμματα ευαισθητοποίησης πολιτών & περιβαλλοντικής εκπαίδευσης της σχολικής κοινότητας,
  • δράσεις συντήρησης και προστασίας της παραλίας των Σεκανίων, της σημαντικότερης παραλίας ωοτοκίας της θαλάσσιας χελώνας caretta caretta στη Μεσόγειο,
  • τη λειτουργία του κέντρου ενημέρωσης «Φύση & Πολιτισμός στο Ζαγόρι» στο μικρό Πάπιγκο, την ομάδα εθελοντικής δασοπροστασίας του Εθνικού δρυμού Β.Πίνδου και τη δημιουργία εργαλείων για οικοτουριστική ανάπτυξη της περιοχής,
  • την επιστημονική παρακολούθηση, καταγραφή απειλών και διατύπωση προτάσεων για την προστασία σπάνιων αρπακτικών που έχουν ως τελευταία χώρα αναπαραγωγής στα Βαλκάνια το Εθνικό Πάρκο της Δαδιάς.

Από το 2001 έως τον Ιούνιο του 2017, η Eurobank έχει αποδώσει στο WWF Ελλάς πάνω από 1,6 εκατομμύρια ευρώ.

Για κάθε έκδοση νέας κάρτας WWF Visa η Eurobank αποδίδει στο WWF Ελλάς 3€, ποσό που αυξάνεται στα 8,8€ εάν η αίτηση γίνεται από υποστηρικτή του WWF Ελλάς, ενώ για κάθε ανανέωση της κάρτας το ποσό που αποδίδεται είναι 1,50€.

Επιπλέον, κάθε φορά που χρησιμοποιείς την κάρτα σου, το 0,07% της συνολικής αξίας των συναλλαγών σου αποδίδεται στο WWF Ελλάς, χωρίς καμία δική σου επιβάρυνση.

Απόκτησε και εσύ τη WWF Visa!

Τηλεφώνησε τώρα στο 210 9555555 ή συμπλήρωσε την αίτηση online.

ΕΚΤΑΚΤΟ

Μπες τώρα στη μάχη ενάντια στη κλιματική κρίση

Καθώς η κλιματική κρίση κλιμακώνεται εμείς δεν μένουμε σιωπηλοί.

Από το 1991 αγωνιζόμαστε ενάντια στις μεγαλύτερες περιβαλλοντικές προκλήσεις, μαχόμαστε κατά της απώλειας της άγριας ζωής, των δασικών πυρκαγιών και της υπεραλίευσης, ξεσκεπάζουμε την κακή νομοθεσία και τα περιβαλλοντικά εγκλήματα και κάνουμε νομικές παρεμβάσεις, σχεδιάζουμε λύσεις μακριά από τις ρυπογόνες πρακτικές των ορυκτών καυσίμων και αλλάζουμε συνειδήσει πολιτών και κυβερνήσεων. Πιστεύουμε πως είμαστε η γενιά που μπορεί να χτίσει το μέλλον της ανθρωπότητας διαφορετικά και για να συνεχίσουμε να μαχόμαστε για όλα όσα εκπροσωπούμε χρειαζόμαστε την οικονομική σου υποστήριξη περισσότερο από ποτέ. 

Ακόμα και η πιο μικρή δωρεά είναι αρκετή για να συμβάλει στη πιο μεγάλη αλλαγή!

Υποστήριξε

Μοιράσου το με φίλους