ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ WWF

Ανακάλυψε όλη την αυθεντική συλλογή προϊόντων WWF στο ολοκαίνουριο e-shop μας!

Τα προϊόντα WWF είναι μία εναλλακτική πρόταση αγορών σχεδιασμένα με σεβασμό προς το περιβάλλον αλλά και τον καταναλωτή είναι μία διαφορετική πρόταση για τις αγορές σας.

Προϊόντα WWF μπορείς να βρεις, εκτός από το e-shop μας, και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα: βιβλιοπωλεία, καταστήματα με είδη δώρων, supermarket, πολυκαταστήματα κ.α, όπως επίσης και στα κεντρικά γραφεία της οργάνωσης: Λεμπέση 21, στο κέντρο της Αθήνας (πολύ κοντά στο μετρό Ακρόπολη) αλλά και στα γραφεία του WWF στη Δαδιά.

Εάν είστε εκπρόσωπος κάποιας εταιρείας που επιθυμεί να συνεργαστεί με το WWF Ελλάς για να συμμετέχει στη δημιουργία της Συλλογής Αυθεντικών Προϊόντων WWF Ελλάς μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τα προϊόντα WWF είναι αποτελέσμα συνεργασιών του WWF με εταιρίες και η αγορά τους ενισχύει οικονομικά το έργο του WWF.

Υπεύθυνη προϊόντων WWF (licensing):
Δέσποινα Τζιάλλα, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 2103314893


*Το WWF δεν είναι πιστοποιητικός οργανισμός. Το WWF παραχωρεί την άδεια χρήσης σήματος επάνω σε εμπορικό προϊόν στις συνεργαζόμενες με αυτό εταιρίες.

ΕΚΤΑΚΤΟ

Μπες τώρα στη μάχη ενάντια στη κλιματική κρίση

Καθώς η κλιματική κρίση κλιμακώνεται εμείς δεν μένουμε σιωπηλοί.

Από το 1991 αγωνιζόμαστε ενάντια στις μεγαλύτερες περιβαλλοντικές προκλήσεις, μαχόμαστε κατά της απώλειας της άγριας ζωής, των δασικών πυρκαγιών και της υπεραλίευσης, ξεσκεπάζουμε την κακή νομοθεσία και τα περιβαλλοντικά εγκλήματα και κάνουμε νομικές παρεμβάσεις, σχεδιάζουμε λύσεις μακριά από τις ρυπογόνες πρακτικές των ορυκτών καυσίμων και αλλάζουμε συνειδήσει πολιτών και κυβερνήσεων. Πιστεύουμε πως είμαστε η γενιά που μπορεί να χτίσει το μέλλον της ανθρωπότητας διαφορετικά και για να συνεχίσουμε να μαχόμαστε για όλα όσα εκπροσωπούμε χρειαζόμαστε την οικονομική σου υποστήριξη περισσότερο από ποτέ. 

Ακόμα και η πιο μικρή δωρεά είναι αρκετή για να συμβάλει στη πιο μεγάλη αλλαγή!

Υποστήριξε

Μοιράσου το με φίλους