Το ταξίδι του αυτοκράτορα 2: Το κάλεσμα

Τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου στις 18:00 σε περιμένουμε στον κινηματογράφο Έλλη (Ακαδημίας 64, Αθήνα) για την πρεμιέρα της ταινίας.

Δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κέρδισε μια διπλή πρόσκληση.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω email. Ραντεβού στο σινεμά!

Λίγα λόγια για την ταινία:

Πριν από δώδεκα χρόνια, η γέννηση του Αυτοκράτορα είχε συγκλονίσει ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Πιγκουίνος που συγκίνησε μικρούς κι μεγάλους μας δίνει ξανά ραντεβού στη μεγάλη οθόνη για να ζήσει το πρώτο του ταξίδι μέσα από την ματιά και τις αναμνήσεις των προγόνων του. Ενστικτωδώς απαντά στο μυστήριο κάλεσμα που τον ωθεί προς τον ωκεανό, και έρχεται αντιμέτωπος με απίστευτες δοκιμασίες που θα χρειαστεί να ξεπεράσει για να εκπληρώσει το πεπρωμένο του: να εξασφαλίσει την επιβίωση του είδους του.

Για μια ακόμα φορά ο κινηματογραφικός φακός αιχμαλωτίζει την εκπληκτική χερσαία και υποβρύχια βιοποικιλότητα ενός από τα πιο όμορφα οικοσυστήματα του κόσμου, για να μας αποδώσει μια εξαιρετική μαρτυρία της πολικής άγριας ζωής και τη διεύρυνση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής σ ‘ αυτήν την πλέον αποδυναμωμένη ήπειρο.

Περιηγηθείτε μαζί με τον Αυτοκρατορικό Πιγκουίνο στα εφήμερα τοπία της Ανταρκτικής, νιώστε τον αέρα και το κρύο που αντιμετωπίζει σε κάθε του βήμα και βουτήξτε μαζί του στα - ως τώρα -ανεξερεύνητα του βυθού της θάλασσας.

Στην ελληνική αφήγηση της ταινίας ακούμε τον Διονύση Σαββόπουλο.

16 Απριλίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood


Μοιράσου το με φίλους