Με εξαιρετικό ενδιαφέρον διαβάσαμε την ομιλία του Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ, κ. Γιώργου Σουφλιά, στην ημερίδα της Ειδικής Υπηρεσίας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος. Ειδικότερα, οι δεσμεύσεις του για έμπρακτη υποστήριξη του έργου της ΕΥΕΠ και ενδυνάμωση των μηχανισμών περιβαλλοντικού ελέγχου και για κωδικοποίηση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας θεωρούμε ότι μπορούν να αποτελέσουν πρωτοβουλίες κομβικής σημασίας για την ουσιαστική βελτίωση των περιβαλλοντικών επιδόσεων της χώρας.

Το WWF Ελλάς δηλώνει απερίφραστα πως θα παρακολουθεί με ενδιαφέρον την υλοποίηση αυτών των δεσμεύσεων και θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια της Κυβέρνησης και του ΥΠΕΧΩΔΕ που θα κινείται προς την κατεύθυνση αυτή.

Διαβάστε την έκθεση του WWF Ελλάς για την Εφαρμογή της Περιβαλλοντικής Νομοθεσίας στην Ελλάδα, και τα πάγια αιτήματα της οργάνωσης προς την πολιτική ηγεσία και τους βουλευτές.

Διαβάστε την ομιλία του Υπουργού ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (icon, 308.19 KB)  στην ημερίδα της Ειδικής Υπηρεσίας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος, 6 Δεκεμβρίου 2006.