ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Στη βιβλιοθήκη μπορείς να βρείς συγκεντρωμένο ένα μεγάλο κομμάτι της δουλειάς του WWF Ελλάς και να μας γνωρίσεις καλύτερα.

Μπορείς να αναζητήσεις τις εκδόσεις μας, να ανατρέξεις σε ενημερωτικά κείμενα για θέματα που σας ενδιαφέρουν, να εντοπίσεις τις παρεμβάσεις και τις προτάσεις μας για καίρια θέματα και να βρείς τις παρουσιάσεις μας σε ημερίδες, συνέδρια καθώς και επιστημονικές μας δημοσιεύσεις. Τα κείμενα αυτά, μικρότερα ή μεγαλύτερα, τεχνικά ή γενικότερου ενδιαφέροντος παρουσιάζουν τα αποτελέσματα των δράσεών μας.

Το υλικό είναι κατηγοριοποιημένο με βάση τους πέντε βασικούς άξονες δράσεις του WWF Ελλάς:

  • Τρόπος ζωής,
  • Σημαντικές περιοχές,
  • Απειλούμενα Είδη
  • Ζωντανή οικονομία
  • Αντανακλαστικά στην κριση

Ανά κατηγορία, είναι ομαδοποιημένο ανάλογα με το είδος του (Εκδόσεις, Ενημερωτικά κείμενα, Αναφορές - Εκθέσεις, Προτάσεις - Παρεμβάσεις, Επιστημονικές δημοσιεύσεις, Ημερίδες - Συνέδρια - Σεμινάρια).

ΕΚΤΑΚΤΟ

Μπες τώρα στη μάχη ενάντια στη κλιματική κρίση

Καθώς η κλιματική κρίση κλιμακώνεται εμείς δεν μένουμε σιωπηλοί.

Από το 1991 αγωνιζόμαστε ενάντια στις μεγαλύτερες περιβαλλοντικές προκλήσεις, μαχόμαστε κατά της απώλειας της άγριας ζωής, των δασικών πυρκαγιών και της υπεραλίευσης, ξεσκεπάζουμε την κακή νομοθεσία και τα περιβαλλοντικά εγκλήματα και κάνουμε νομικές παρεμβάσεις, σχεδιάζουμε λύσεις μακριά από τις ρυπογόνες πρακτικές των ορυκτών καυσίμων και αλλάζουμε συνειδήσει πολιτών και κυβερνήσεων. Πιστεύουμε πως είμαστε η γενιά που μπορεί να χτίσει το μέλλον της ανθρωπότητας διαφορετικά και για να συνεχίσουμε να μαχόμαστε για όλα όσα εκπροσωπούμε χρειαζόμαστε την οικονομική σου υποστήριξη περισσότερο από ποτέ. 

Ακόμα και η πιο μικρή δωρεά είναι αρκετή για να συμβάλει στη πιο μεγάλη αλλαγή!

Υποστήριξε

Μοιράσου το με φίλους