ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΔΩΡΕΑ

Go Paul! | SWIMATHON

© Β. Φούφα - Η. Τζηρίτης - Β. Κοκκινίδης / WWF Ελλάς,

Υπάρχουν ποικίλοι τρόποι για να υποστηρίξει κάποιος το έργο του WWF Ελλάς και την προστασία της ελληνικής φύσης. Ένας από αυτούς είναι η σύνδεση της στήριξής σας με κάποια δραστηριότητά σας ή πρόκληση στον εαυτό σας.

Ο Paul, Υψηλός Δωρητής του WWF Ελλάς από το 2013, με ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση για το πρόγραμμα της οργάνωσης ΚΥΚΛΑΔΕΣ Life, το οποίο αποσκοπεί στη δημιουργία μιας πρότυπης Θαλάσσιας Προστατευόμενης Περιοχής γύρω από τη Γυάρο, αποφάσισε να το στηρίξει με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Αντλώντας έμπνευση από την γνωριμία του με τον πρωτοπόρο κολυμβητή Lewis Pugh, ο Paul πρότεινε την κολύμβηση ως τρόπο εξεύρεσης πόρων για την ενίσχυση του WWF Ελλάς, μέσω ενός Swimathon. Έτσι το 2014 ο Paul μαζί με τη σύντροφό του Nathalie, αποφάσισαν να κολυμπήσουν μια διαδρομή 15 χλμ και οι δυο τους να πείσουν φίλους και γνωστούς τους να προσφέρουν €500 για κάθε χιλιόμετρο που θα διανύσουν. Ο Lewis Pugh συμμετείχε και εκείνος στη διαδρομή υποστηρίζοντας την προσπάθεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόσταση αυτή είναι ίση με 300 πισίνες Ολυμπιακών διαστάσεων και ότι κανείς από τους δυο τους δεν είναι επαγγελματίας κολυμβητής! Η πρωτοβουλία Swimathon του Paul και της Nathalie, πραγματοποιήθηκε στον κόλπο του Πόρτο Ράφτη, με τη συμμετοχή άλλων 25 κολυμβητών και είχε σαν αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί το ποσό των €90.500!

Εάν σας ενδιαφέρει και εσάς να υποστηρίξετε το έργο του WWF Ελλάς και να εμπλέξετε στην προσπάθειά σας φίλους και γνωστούς σας, επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη Διακεκριμένων Φίλων και Κληροδοτημάτων, Βίκυ Σταύρακα, στο 210 3314893 (εσ. 107), Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΕΚΤΑΚΤΟ

Μπες τώρα στη μάχη ενάντια στη κλιματική κρίση

Καθώς η κλιματική κρίση κλιμακώνεται εμείς δεν μένουμε σιωπηλοί.

Από το 1991 αγωνιζόμαστε ενάντια στις μεγαλύτερες περιβαλλοντικές προκλήσεις, μαχόμαστε κατά της απώλειας της άγριας ζωής, των δασικών πυρκαγιών και της υπεραλίευσης, ξεσκεπάζουμε την κακή νομοθεσία και τα περιβαλλοντικά εγκλήματα και κάνουμε νομικές παρεμβάσεις, σχεδιάζουμε λύσεις μακριά από τις ρυπογόνες πρακτικές των ορυκτών καυσίμων και αλλάζουμε συνειδήσει πολιτών και κυβερνήσεων. Πιστεύουμε πως είμαστε η γενιά που μπορεί να χτίσει το μέλλον της ανθρωπότητας διαφορετικά και για να συνεχίσουμε να μαχόμαστε για όλα όσα εκπροσωπούμε χρειαζόμαστε την οικονομική σου υποστήριξη περισσότερο από ποτέ. 

Ακόμα και η πιο μικρή δωρεά είναι αρκετή για να συμβάλει στη πιο μεγάλη αλλαγή!

Υποστήριξε

Μοιράσου το με φίλους