ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Για κάθε 1 ευρώ που ξοδεύουμε, επενδύουμε 0,70 λεπτά σε δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος.

Οικονομική διαφάνεια

Η πολιτική του WWF Ελλάς για την οικονομική διαφάνεια και τη λογοδοσία δεν είναι πλέον ανάγκη, αλλά επιλογή. Για περισσότερα από 25 χρόνια διαχειριζόμαστε πόρους με μοναδικό στόχο την αποτελεσματική προστασία του περιβάλλοντος, οι οποίοι προέρχονται από όλους εσάς και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Επιθυμούμε ο κόσμος να νιώθει ασφάλεια για το πως αξιοποιούνται τα χρήματα του, γι’ αυτό ακολουθούμε τα αυστηρότερα εθνικά και διεθνή λογιστικά πρότυπα και ελεγχόμαστε σε ετήσια βάση από ανεξάρτητους οικονομικούς ελεγκτές (ορκωτοί λογιστές), αλλά και από τακτικές διαδικασίες εσωτερικών ελέγχων.

ΕΚΤΑΚΤΟ

Μπες τώρα στη μάχη ενάντια στη κλιματική κρίση

Καθώς η κλιματική κρίση κλιμακώνεται εμείς δεν μένουμε σιωπηλοί.

Από το 1991 αγωνιζόμαστε ενάντια στις μεγαλύτερες περιβαλλοντικές προκλήσεις, μαχόμαστε κατά της απώλειας της άγριας ζωής, των δασικών πυρκαγιών και της υπεραλίευσης, ξεσκεπάζουμε την κακή νομοθεσία και τα περιβαλλοντικά εγκλήματα και κάνουμε νομικές παρεμβάσεις, σχεδιάζουμε λύσεις μακριά από τις ρυπογόνες πρακτικές των ορυκτών καυσίμων και αλλάζουμε συνειδήσει πολιτών και κυβερνήσεων. Πιστεύουμε πως είμαστε η γενιά που μπορεί να χτίσει το μέλλον της ανθρωπότητας διαφορετικά και για να συνεχίσουμε να μαχόμαστε για όλα όσα εκπροσωπούμε χρειαζόμαστε την οικονομική σου υποστήριξη περισσότερο από ποτέ. 

Ακόμα και η πιο μικρή δωρεά είναι αρκετή για να συμβάλει στη πιο μεγάλη αλλαγή!

Υποστήριξε

Μοιράσου το με φίλους