ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκοπός του προγράμματος είναι η εγγραφή νέων οικονομικών υποστηρικτών στο WWF. Χρειάζεται να δείξουμε στον κόσμο ότι παρά τις άμεσες δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα λόγω της κρίσης, αξίζει να διαθέσει τη συνδρομή του για την προστασία του περιβάλλοντος. Παρά τις δύσκολες συνθήκες, υπάρχει ανταπόκριση, όμως χρειάζεται πολλή ενέργεια και επιμονή, και χρειάζεται κανείς να χτίσει τα επιχειρήματα που αποδεικνύουν ότι πραγματικά το περιβάλλον είναι κάτι το άμεσο και σημαντικό για τη ζωή μας.

Η ομάδα εργάζεται καθημερινά σε ζευγάρια σε διάφορα σημεία - πάντα που έχουν πρόσβαση με δημόσια συγκοινωνία. Ενδεικτικά, φτάνουμε ως τη Γλυφάδα, τη Νέα Ερυθραία το Χαλάνδρι και την Παλλήνη, αλλά συνήθως δουλεύουμε σε κεντρικές περιοχές της Αθήνας.
Συχνά επίσης ταξιδεύουμε σε επαρχιακές πόλεις, σε μονοήμερες ή και εβδομαδιαίες εξορμήσεις. Κάθε εξόρμηση είναι μια αφορμή για προσωπική εξέλιξη αλλά και μια ομαδική περιπέτεια.

Οι υποστηρικτές μας γράφονται μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής, με αυτόματη χρέωση του λογαριασμού τους.

Οικονομική υποστήριξη μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής

Ζητάμε από τον κόσμο να εγγραφεί ως οικονομικός υποστηρικτής του WWF μέσω πάγιας εντολής, είτε μέσω λογαριασμού ή πιστωτικής κάρτας.
Η πάγια εντολή είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για την πληρωμή της συνδρομής στο WWF. Χρησιμοποιείται ευρέως σε μια σειρά αυτόματων συναλλαγών για πληρωμή λογαριασμών και αυτόματων μεταφορών χρημάτων.

Τα πλεονεκτήματα της πάγιας τραπεζικής εντολής

  • Μέσω της σταθερής συνδρομής σας, προσφέρετε στο WWF Ελλάς τη δυνατότητα να προγραμματίζει τους πόρους που θα επενδυθούν στα προγράμματα προστασίας της ελληνικής φύσης, και αυτό κάνει ακόμα πιο πολύτιμη την προσφορά σας.
  • Βοηθάτε στην εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος από περιττές αποστολές γραμμάτων υπενθύμισης.
  • Δεν χρειάζεται πλέον να νοιάζεστε για το πώς και πότε θα ανανεωθεί η συνδρομή σας. Επίσης, δεν χρειάζεται να στέκεστε σε ουρές στις τράπεζες.
  • Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να το διακόψετε με ένα απλό τηλεφώνημα στα γραφεία μας ή πηγαίνοντας σε υποκατάστημα της τράπεζας σας.

ΕΚΤΑΚΤΟ

Μπες τώρα στη μάχη ενάντια στη κλιματική κρίση

Καθώς η κλιματική κρίση κλιμακώνεται εμείς δεν μένουμε σιωπηλοί.

Από το 1991 αγωνιζόμαστε ενάντια στις μεγαλύτερες περιβαλλοντικές προκλήσεις, μαχόμαστε κατά της απώλειας της άγριας ζωής, των δασικών πυρκαγιών και της υπεραλίευσης, ξεσκεπάζουμε την κακή νομοθεσία και τα περιβαλλοντικά εγκλήματα και κάνουμε νομικές παρεμβάσεις, σχεδιάζουμε λύσεις μακριά από τις ρυπογόνες πρακτικές των ορυκτών καυσίμων και αλλάζουμε συνειδήσει πολιτών και κυβερνήσεων. Πιστεύουμε πως είμαστε η γενιά που μπορεί να χτίσει το μέλλον της ανθρωπότητας διαφορετικά και για να συνεχίσουμε να μαχόμαστε για όλα όσα εκπροσωπούμε χρειαζόμαστε την οικονομική σου υποστήριξη περισσότερο από ποτέ. 

Ακόμα και η πιο μικρή δωρεά είναι αρκετή για να συμβάλει στη πιο μεγάλη αλλαγή!

Υποστήριξε

Μοιράσου το με φίλους