ΣΥΡΙΖΑ

Πέτρος Κόκκαλης

«Το ελληνικό τμήμα του Παγκόσμιου Ταμείου για τη Φύση (WWF) αναφέρει πως η νέα σύνθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που θα προκύψει μετά τις εκλογές  της 26ης Μαΐου, θα κληθεί αναπόφευκτα να γράψει ιστορία στην αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, καθώς τα επιστημονικά δεδομένα δεν  αφήνουν πολλά περιθώρια καθυστερήσεων. Δεσμεύομαι ότι εφόσον εκλεγώ, θα  δουλέψω για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης και τη μετάβαση της Ευρώπης στην καθαρή ενέργεια», δήλωσε ο Πέτρος Κόκκαλης. 

https://bit.ly/30BieME

 

Άννα Παπαδημητρίου – Τσάτσου

«Δεσμεύομαι πως εάν εκλεγώ, θα εργαστώ για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης»

Η κ. Άννα Παπαδημητρίου Τσάτσου υπέγραψε το ενημερωτικό κάλεσμα του WWF Ελλάς προς τους υποψήφιους ευρωβουλευτές και δήλωσε ότι:

«Το ελληνικό τμήμα του Παγκόσμιου Ταμείου για τη Φύση (WWF) αναφέρει πως η νέα σύνθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που θα προκύψει μετά τις εκλογές της 26ης Μαΐου, θα κληθεί αναπόφευκτα να γράψει ιστορία στην αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, καθώς τα επιστημονικά δεδομένα δεν αφήνουν πολλά περιθώρια καθυστερήσεων. Δεσμεύομαι ότι εφόσον εκλεγώ, θα δουλέψω για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης και τη μετάβαση της Ευρώπης στην καθαρή ενέργεια».

https://www.papadimitriou-tsatsou.gr/

 

 

 

 


Μοιράσου το με φίλους