ΘΑΛΑΣΣΑ (2010-2013)

Μέσα από την εκστρατεία «Θάλασσα: Μάθε, Δράσε, Προστάτεψε» ενημερώνουμε το ευρύ κοινό για τα 14 θαλάσσια θηλαστικά, 9 μόνιμα και 5 περιστασιακά, που φιλοξενούν οι ελληνικές θάλασσες και προωθούμε τη γνώση αλλά και τους τρόπους για μία αρμονική συνύπαρξη μαζί τους.

Περίπου 200 Φυσητήρες ζουν ή επισκέπτονται τις Ελληνικές θάλασσες.

© Α. Φραντζής / Ινστιτούτο Κητολογικών Ερευνών Πέλαγος

Η δική τους ευημερία άλλωστε συνεπάγεται υγιή πελάγη και επομένως ευημερία για όλους μας. Αφού μοιραζόμαστε το ίδιο σπίτι, ας μάθουμε λοιπόν να ζούμε μαζί. 

Ανακαλύψτε τα θηλαστικά των θαλασσών μας!

Η MOm/ Εταιρεία για τη Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής Φώκιας και το WWF Ελλάς σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Κητολογικών Ερευνών Πέλαγος και το Tethys Research Institute, υλοποιούν το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Θάλασσα: Μάθε, Δράσε, Προστάτεψε /Εκστρατεία Ενημέρωσης για τα θαλάσσια θηλαστικά στην Ελλάδα», με τη συνδρομή του χρηματοδοτικού εργαλείου LIFE της Ευρωπαϊκής Κοινότητας, του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, του Πράσινου Ταμείου και της Blue Planet Shipping SA.

ΕΚΤΑΚΤΟ

Μπες τώρα στη μάχη ενάντια στη κλιματική κρίση

Καθώς η κλιματική κρίση κλιμακώνεται εμείς δεν μένουμε σιωπηλοί.

Από το 1991 αγωνιζόμαστε ενάντια στις μεγαλύτερες περιβαλλοντικές προκλήσεις, μαχόμαστε κατά της απώλειας της άγριας ζωής, των δασικών πυρκαγιών και της υπεραλίευσης, ξεσκεπάζουμε την κακή νομοθεσία και τα περιβαλλοντικά εγκλήματα και κάνουμε νομικές παρεμβάσεις, σχεδιάζουμε λύσεις μακριά από τις ρυπογόνες πρακτικές των ορυκτών καυσίμων και αλλάζουμε συνειδήσει πολιτών και κυβερνήσεων. Πιστεύουμε πως είμαστε η γενιά που μπορεί να χτίσει το μέλλον της ανθρωπότητας διαφορετικά και για να συνεχίσουμε να μαχόμαστε για όλα όσα εκπροσωπούμε χρειαζόμαστε την οικονομική σου υποστήριξη περισσότερο από ποτέ. 

Ακόμα και η πιο μικρή δωρεά είναι αρκετή για να συμβάλει στη πιο μεγάλη αλλαγή!

Υποστήριξε

Μοιράσου το με φίλους