ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗ WWF VISA

Τα μυστικά του Βουνού - Περιήγηση στην Πάρνηθα

Τo Σάββατο 6 Μαίου, ευχαριστούμε τους κατόχους της WWF Visa, οργανώνοντας για εσάς μια ειδική ξενάγηση στην Πάρνηθα. Μαζί με τους δασολόγους του WWF θα ανακαλύψουμε τις ομορφιές ενός μοναδικού οικοσυστήματος που βρίσκεται μια ανάσα από την πρωτεύουσα. Θα ψάξουμε να βρούμε τα ίχνη των μεγάλων ζώων που κατοικούν στο δάσος, όπως το ελάφι και ο λύκος. Θα δούμε επίσης τον αντίκτυπο της μεγάλης φωτιάς του 2007 και την αναγέννηση των καμένων.

Η περιήγηση περιλαμβάνει έναν δίωρο περίπατο στο δάσος που δεν απαιτεί ιδιαίτερη φυσική κατάσταση. Καλό είναι να φέρετε μαζί σας νερό, καπέλο, κολατσιό, αθλητικά ή ορειβατικά παπούτσια και ένα αντιανεμικό. (Δείτε τον καιρό στην Πάρνηθα.)

Σημείο συνάντησης είναι ο ηλεκτρικός σταθμός Κηφισιάς, όπου θα επιβιβαστούμε σε πούλμαν για τη μεταφορά μας στο βουνό.

Η μεταφορά και η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν για τους κατόχους της WWF Visa και τα μέλη της οικογένειάς τους.

Πρόγραμμα

09.00 Συγκέντρωση στον

Ηλεκτρικό Σταθμό Κηφισιάς

10.00 Άφιξη στην αρχή του μονοπατιού-Εισαγωγή
10.00 -12.30

Περιήγηση με 4 σταθμούς:

  1. κορμοφράγματα
  2. αποτυπώματα ζώων: λύκος & ελάφι
  3. ελάτη, αναγέννηση, σπόροι
  4. Πυροφυλάκιο Σκίπιζας - διάλειμμα και ελαφρύ φαγητό
13.00 Αναχώρηση από Πάρνηθα
14.00 Επιστροφή στον Ηλεκτρικό Σταθμό Κηφισιάς

H εκδήλωση ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Στην ξενάγηση μπορούν να συμμετάσχουν και παιδιά άνω των 10 ετών. Προκειμένου να υλοποιηθεί ολοκληρωμένα η εκδήλωση απαιτείται η συμμετοχή τουλάχιστον 10 ατόμων.

Επιλέγοντας την WWF Visa μπορείς να στηρίξεις τις δράσεις του WWF και να προσφέρεις πολύτιμη βοήθεια στην προστασία του περιβάλλοντος, χωρίς καμία δική σου επιβάρυνση!

Οι κάτοχοι της WWF Visa, εδώ και 15 χρόνια έχουν υποστηρίξει δεκάδες περιβαλλοντικά προγράμματα απλά χρησιμοποιώντας την κάρτα τους.

Έχουν στηρίξει:

  • προγράμματα ευαισθητοποίησης πολιτών & περιβαλλοντικής εκπαίδευσης της σχολικής κοινότητας,
  • δράσεις συντήρησης και προστασίας της παραλίας των Σεκανίων, της σημαντικότερης παραλίας ωοτοκίας της θαλάσσιας χελώνας caretta caretta στη Μεσόγειο,
  • τη λειτουργία του κέντρου ενημέρωσης «Φύση & Πολιτισμός στο Ζαγόρι» στο μικρό Πάπιγκο, την ομάδα εθελοντικής δασοπροστασίας του Εθνικού δρυμού Β.Πίνδου και τη δημιουργία εργαλείων για οικοτουριστική ανάπτυξη της περιοχής,
  • την επιστημονική παρακολούθηση, καταγραφή απειλών και διατύπωση προτάσεων για την προστασία σπάνιων αρπακτικών που έχουν ως τελευταία χώρα αναπαραγωγής στα Βαλκάνια το Εθνικό Πάρκο της Δαδιάς.

Από το 2001 έως τον Ιούνιο του 2016, η Eurobank έχει αποδώσει στο WWF Ελλάς πάνω από 1,6 εκατομμύρια ευρώ.

Για κάθε έκδοση νέας κάρτας WWF Visa η Eurobank αποδίδει στο WWF Ελλάς 3€, ποσό που αυξάνεται στα 8,8€ εάν η αίτηση γίνεται από υποστηρικτή του WWF Ελλάς, ενώ για κάθε ανανέωση της κάρτας το ποσό που αποδίδεται είναι 1,50€.

Επιπλέον, κάθε φορά που χρησιμοποιείς την κάρτα σου, το 0,07% της συνολικής αξίας των συναλλαγών σου αποδίδεται στο WWF Ελλάς, χωρίς καμία δική σου επιβάρυνση.

Με ετήσια συνδρομή 29,35€ για την κύρια κάρτα και 14,67€ για κάθε πρόσθετη.
Απόκτησε και εσύ τη WWF Visa!

Τηλεφώνησε τώρα στο 210 9555555 ή συμπλήρωσε την αίτηση online.


Μοιράσου το με φίλους