ΓΙΝΕ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ

Οι Διακεκριμένοι Φίλοι αποτελούν μια ομάδα ανθρώπων που συμβάλλουν δυναμικά στο έργο του WWF Ελλάς. Προσφέροντας 500 ευρώ το χρόνο και άνω, δρουν καταλυτικά για τη διάσωση της ελληνικής φύσης. Οι Διακεκριμένοι Φίλοι ήταν εκείνοι που παρείχαν τα μέσα για την άμεση παρέμβασή μας στις πληγείσες περιοχές μετά τις τραγικές πυρκαγιές του 2007. Χάρη σε αυτούς και στη θερμή τους ανταπόκριση, εξασφαλίσαμε το ποσό των €136.000, ώστε να αναδασώσουμε την Πάρνηθα και να ανοίξουμε τοπικό γραφείο του WWF στην καρδιά των καμένων, στην Ηλεία. Σήμερα, με τη συνεπή υποστήριξη των Διακεκριμένων μας Φίλων, συνεχίζουμε να επαγρυπνούμε για πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα και να προτείνουμε αποτελεσματικά μέτρα αποκατάστασης των πληγών.

Ως Διακεκριμένοι Φίλοι του WWF Ελλάς, πρωτοστατείτε στην προστασία της ελληνικής φύσης. Δουλειά μου είναι να σας φέρω κοντά στην προσπάθειά μας και να αξιοποιήσω τις γνώσεις σας και τη διάθεσή σας να συνεισφέρετε. Σε δύσκολες συνθήκες, μας έχετε δώσει τη δυνατότητα να διασώσουμε τον φυσικό πλούτο της χώρας μας!

Πολλοί από σας μας στηρίζετε ηθικά και πρακτικά με κάθε τρόπο. Επικοινωνείτε τακτικά και μας ενημερώνετε για εξελίξεις που αφορούν το περιβάλλον, προωθείτε τις δράσεις μας και τις προβάλλετε δημόσια και μας συμβουλεύετε στα θέματα της ειδικότητάς σας.

Αν σκέφτεστε να μας τιμήσετε ως Διακεκριμένοι Φίλοι του WWF Ελλάς μπορείτε να το κάνετε online συμπληρώνοντας τη σχετική Φόρμα. Θα χαρώ πολύ να λύσω οποιαδήποτε απορία σας και να σας καλωσορίσω στην οικογένεια του WWF Ελλάς.

Έμιλυ Κερν, υπεύθυνη Διακριμένων Φίλων,
210 3314893 (εσ. 107), Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Είστε ένας πολύτιμος πόρος στον αγώνα μας! Ως ελάχιστη αναγνώρισης της προσφοράς σας, φροντίζουμε να σας παρέχουμε:

  1. Κάρτα Διακεκριμένου Φίλου και καρφίτσα Πάντα
  2. Το περιοδικό «Ζωντανός Πλανήτης» και τακτική ενημέρωση για περιβαλλοντικά θέματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό
  3. Ειδικές εκδόσεις του WWF Ελλάς και του δικτύου WWF
  4. Ετήσιο Απολογισμό δράσης του WWF Ελλάς (με τη δυνατότητα προσωπικής αναγνώρισης της δωρεάς σας σε αυτόν)
  5. Πρόσκληση σε open day στα γραφεία της οργάνωσης στην Αθήνα για γνωριμία με το προσωπικό και ενημέρωση για τις δράσεις και εκστρατείες μας
  6. Προσκλήσεις σε εκδηλώσεις και webinars για τη δράση του WWF Ελλάς
  7. Πάγια έκπτωση -10% σε προϊόντα WWF
  8. Προτεραιότητα για παροχή υποστήριξης σε θέματα καταγγελιών ή ειδικού περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος, εφόσον εμπίπτουν στο αντικείμενο της οργάνωσης
  9. Βεβαίωση καταβολής δωρεάς για φορολογικούς λόγους

Μοιράσου το με φίλους